Общата цел на проекта е чрез изграждане на ИСУ съгласно международните стандарти БДС EN ISO 9001:2008 и БДС EN ISO 22000:2006, както и чрез реализирането на свързаните с тях инвестиции в обновяването и осъвременяваното на пералното и кухненското оборудване, да се повиши значително качеството на обслужване на туристите, да се осигури високо ниво на безопасност на предлаганите им разнообразни храни и на тази основа да се повиши конкурентоспособността на кандидата на все по-силно развиващия се туристически пазар.
Дейности
Дейност
Договорена стойност
Отчетена стойност
Дейност 1 Изготвяне на График за провеждане на процедури за избор на изпълнители:
0.00
0.00
Дейност 2 Подготовка и провеждане на процедура за избор на доставчици на услугите - Разработване и внедряване на ИСУ и сертифициране по БДС ЕN ISO 9001:2008 и БДС ЕN ISO 22000: 2006:
0.00
0.00
Дейност 3 Разработване и внедряване на ИСУ:
0.00
0.00
Дейност 4 Сертифициране по БДС ЕN ISO 9001:2008 и БДС ЕN ISO 22000: 2006:
0.00
0.00
Дейност 5 Подготовка и провеждане на процедура за избор на доставчик на оборудване:
0.00
0.00
Дейност 6 Доставка на оборудване:
0.00
0.00
Дейност 7 Визуализация:
0.00
0.00
Дейност 8 Отчетност:
0.00
0.00
Забележки:
Елемент в светло синьо позволява показване на детайли при избирането му
Всички суми са в български лева (BGN) /1 EUR = 1,95583 BGN