1. (Д) : Прогнозна стойност, с която ще бъдат намалени емисиите на CO2 вследствие реализацията на проекта |
тон |
0.00
|
1 359.09
|
0.00
|
2. (Д) Доставена и въведена в експлоатация климатична система, тип VRF/VRV за хотелската част |
Брой |
0.00
|
1.00
|
0.00
|
3. (Д) Доставени и монтирани осветителни тела с енергоспестяващи лампи в х. Колхида |
Брой |
0.00
|
642.00
|
0.00
|
4. (Д) Доставена и въведена в експлоатация термопомпена система за БГВ (за ресторанта) |
Брой |
0.00
|
1.00
|
0.00
|
5. (Д) Изпълнена покривна изолация на х. Колхида |
meter |
0.00
|
796.39
|
0.00
|
6. (Д) Доставени и въведени в експлоатация електрически конвекторни радиатори за ресторанта |
Брой |
0.00
|
14.00
|
0.00
|
7. (Д) Доставени и въведени в експлоатация кухненски електрически уреди |
Брой |
0.00
|
31.00
|
0.00
|
8. (Д) Извършено обследване за енергийна ефективност |
Брой |
0.00
|
1.00
|
0.00
|
9. (Д) Очаквана средна стойност на енергоспестяване от реализираните по проекта инвестиции за повишаване на енергийната ефективност |
Процент |
0.00
|
76.41
|
0.00
|
10. (Д) Доставени и въведени в експлоатация кухненски газови уреди |
Брой |
0.00
|
5.00
|
0.00
|
11. (Д) Доставени и въведени в експлоатация уреди за химическо чистене и гладене |
Брой |
0.00
|
9.00
|
0.00
|
12. (Д) Доставени и въведени в експлоатация хладилни уреди за ресторантската част |
Брой |
0.00
|
12.00
|
0.00
|
13. (Д) Доставено и въведено в експлоатация хотелско оборудване: |
Брой |
0.00
|
148.00
|
0.00
|
14. (Д) Доставена и въведена в експлоатация климатична система за ресторантската част |
Брой |
0.00
|
1.00
|
0.00
|
15. (Д) Изпълнена фасадна изолация на х. Колхида |
Брой |
0.00
|
1.00
|
0.00
|
16. (Д) Изпълнена визуализация по проекта (визуализационна табела и стикери върху оборудването) |
Брой |
0.00
|
1.00
|
0.00
|
17. (Д) Очаквана средна стойност на намаляване на енергоемкостта на производството на единица продукция в подкрепените предприятия |
Процент |
0.00
|
76.41
|
0.00
|
18. (Д) Подменена дограма на х. Колхида |
meter |
0.00
|
493.09
|
0.00
|
19. брой енергийно ефективни технологии/процеси/решения, въведени в подкрепените предприятия |
Брой |
0.00
|
13.00
|
0.00
|
20. брой проекти за възобновяеми енергийни източници |
Брой |
0.00
|
1.00
|
0.00
|
21. (Д) Доставена и въведена в експлоатация вентилационни системи за кухня и механа |
Брой |
0.00
|
2.00
|
0.00
|
22. (Д) Доставени и въведени в експлоатация ел. уреди за хотелски спа-център |
Брой |
0.00
|
2.00
|
0.00
|
23. дял на предприятия, които използват общи и специализирани консултантски услуги |
Процент |
0.00
|
100.00
|
0.00
|
24. нарастване на производствения капацитет в подкрепените предприятия |
Процент |
0.00
|
5.00
|
0.00
|